Steaguri

Postamente steag

10,00 69,00  + TVA

Baze care au fost selectate de noi pentru o utilizare perfecta cu steagul selectat. Cand plasați steagul in interior, veti avea nevoie de o baza diferita decat atunci cand le folositi afara. Vindem mai multe optiuni pentru plasarea steagului dvs. pe suprafete diferite. Toate bazele sunt foarte rezistente și va va mentine intotdeauna steagul vertical. Toate bazele pot fi folosite cu toate tipurile și dimensiuni de steag.

Golește
Categorie: Etichete: , ,

Descriere produs

Colacul nu este un postament de sine statator, este o extra-greutate care se poate aplica peste crucea sau placile metalice.
Tarusul este un postament pentru fixarea in pamant a steagurilor de eveniment.
Crucea este realizata din metal dur si vopsita electrostatic negru mat. Acest postament este ideal pentru orice intrebuintare. Pliabil si usor de montat/depozitat. Recomandam cu extragreutatea “colac” pentru utilizarile in aer liber.
Placile metalice au o greutate de 4kg, respectiv 13Kg, acest tip de postament reprezinta o alegere perfecta indiferent de tipul steagului si inaltimea acestuia, se recomanda totusi utilizarea in combinatie cu extragreutatea “Colac ” atunci cand steagul este marimea Large sau eXtraLarge si expus la exterior.
Suport AUTO pentru steagurile de eveniment langa un autoturism.
Baza de apa este realizat dintr-un plastic gros, cu orificiu de prindere a steagurilor Event. Baza goala cantareste doar 0,4 Kg insa dupa umplere aceasta atinge 20 Kg.
Suportul de beton are o greutate de 25kg oferind stabilitate oricarui model de steag Event indiferent de forma sau inaltime.

Informatii suplimentare

Alege baza

Colac extra greutate, Tarus, Cruce, Placa metalica 4kg, Placa metalica 13kg, In V auto, Baza plastic apa, Suport beton 25kg